Every Kiss Begins With Hiro. - Hiro-Lickin' Good.

Torr i halsen efter man sovit!

Posted June 30, 2012, 11:15 a.m. By hiro Tags: hälsa

Nu på morgonen som jag och min fru vaknade så var min fru tröttare än när hon somnade eftersom hon var torr i munnen och detta för att det var mycket pollen i luften och det jag ville göra var att hitta ett sätt som skulle underlätta för hennes andning när vi sover. Det var därför som jag valde att söka på nätet och efter att jag valde att söka så hittade jag ett system som var bra och det var en luft fuktare som var som en oas som gjorde att min fru och även jag blev piggare tack vare att den gav oss frisk luft fuktighet och gjorde att pollen var mer på golvet än var flygandes i luften och detta underlättade min frus andning och gjorde att hennes mun inte blev så torr som förut och detta tack vare denna maskin som hette aos.