Every Kiss Begins With Hiro. - Hiro-Lickin' Good.

Så hä städar du

Posted Oct. 11, 2013, 9:59 a.m. By hiro Tags: Städbolag

Jag behöver städa lägenheten typ omgående. Det är så stökigt och smutsigt. Det bästa vore om man kunde anlita någon som gör storstädning i leksand. Jag är nämligen inte så bra på att städa. Eller det handlar nog mer om att jag inte tycker att det är så kul om jag ska vara helt ärlig. Bra på att städa är nog egentligen alla om man bara anstränger sig lite. Det gäller att vara angagerad för att det ska bli bra. För helt ärligt, hur svårt är det egentligen.

Så här gör du:

  • Plocka undan alla saker så det ser bra ut.
  • Börja med att dammsuga upp det värsta dammet från golven.
  • Dammtorka alla öppna ytor.
  • Torka av golven.
Svårare än så är det egentligen inte. Fast som sagt det vore ju skönt att anlita någon som gör detta åt en, så man slipper. Det tar ju en massa tid som man hellre lägger på något roligare. Eller vad säger du?