Every Kiss Begins With Hiro. - Hiro-Lickin' Good.

Lyckans våg

Posted Oct. 25, 2016, 2:06 p.m. By hiro Tags: Livet

Livet är underbart
Asså livet just nu... är det inte bara för härligt? Det känns som att livet bara ordnar upp sig just nu! Det är sommar, jag fick precis reda på att jag får återbäring också vilket känns helt okej faktiskt. Vi är i mitten av sommaren också så man har massa fina och roliga minnen men det finns fortfarande lång tid där man kan skapa fler på, vilket är helt nödvändigt eftersom att det är dom som man lever på under hela vinterhalvåret. 

Förra veckan fick vi också reda på att min syrra är gravid!!! Jag är så sjukt glad så det finns inte! Jag har sett fram emot att bli moster ungefär hela mitt liv. Min syrra är ju fyra år yngre än mig så detta är verkligen något jag drömt om ända sen hon föddes. Det känns otroligt roligt att mina små skitungar får lite kusiner att leka med nu också. Min äldsta dotter är ju åtta nu så hon kommer ju vilja bara lilla bebisens mamma. Hon kommer ju verkligen brinna för att få hjälpa till och ta hand om bebisen. Min yngsta är ju bara fem månader så dom kommer ju vara nära i ålder vilket är jätte roligt, då kommer dom ju ha varandra hela livet på ett helt annat sätt än vad det kommer vara för äldsta dottern. Jag vill inte ens tänka på vilka hyss dom små kommer hitta på när dom  blir äldre. Men men det är ju  ändå morgondagens problem. Just nu är det bara att försöka lyckas surfa vidare på vågen av lycka som jag är på just nu! Kanske till och med ska boka en resa till något ställe där jag kan surfa på riktigt nu när vi helt plötsligt fick lite extra pengar över hihi!