Every Kiss Begins With Hiro. - Hiro-Lickin' Good.

Tålamod när man inreder

Posted May 31, 2018, 2:05 a.m. By hiro

Nu är jag i en sån där torka här hemma, jag har jobbat mig sakta med´n säkert genom hemmet och bytt ut allt som jag inte gillar, så nu är jag liksom nöjd med allt, jag har inget som jag verkligen vill ändra på. Men jag vill ju ändå alltid ha något att göra , något att ändra. Så nu sitter jag liksom och kollar på nya entremattor och nya ljus att ha i vardagsrummet. Totalt onödigt jag vet det, men jag är så rastlös. Rastlös men glad. Jag är så glad att jag äntligen är klar med huset för ett tag. Det är så skönt att äntligen trivas bra i sitt eget hem. Ja det kanske är givet att det är så men det är faktiskt inte alltid som man gör det. 

Jag tror att alla har det problemet, speciellt direkt efter att man flyttat till nytt. Det är svårt att komma till rätta och skapa ett nytt liv liksom. Och det är nya ytor att jobba med som man måste tänka ut vad man ska göra med. Och det som passade i förra huset kanske inte alls passar in nu och då måste man komma på nya idéer och tankar. Jag älskar ju att inreda men ibland är det faktiskt jobbigt också, speciellt när man inte kan köpa allt på en och samma gång. När man måste ha tålamod och jobba lite i taget, så att pengarna hinner komma in på kontot innan dom rycks ut igen. Men nu är jag stolt över mig själv i alla fall eftersom att jag har varit så tålmodig och nu nått mitt mål och kan stryka allt från min lista som jag hade över allt som skulle köpas in och fixas innan jag kunde vara nöjd. Tålamod lönar sig ju!